Politika privatnosti

Ko smo mi?

Naša web stranica: https://philiadental.com.

Poslednje ažuriranje: 21.06.2024

Dobrodošli na veb stranicu Philiadental (u daljem tekstu „Mi“, „Naša kompanija“, ili „Philiadental“). Ova politika privatnosti opisuje kako prikupljamo, koristimo i štitimo informacije koje nam pružate kada posetite našu veb stranicu https://philiadental.com (u daljem tekstu „Sajt“).

Prikupljanje Informacija

Korisnici se mogu prijaviti za primanje našeg newslettera slanjem svoje email adrese putem predviđenog obrasca na našem sajtu. Newsletter će sadržavati informacije o najnovijim ponudama, aktivnostima ili promocijama.

Prilikom prijave, od korisnika će biti zatraženo da ostavi samo svoju email adresu na koju će dobijati newsletter. Vašu email adresu koristimo isključivo u svrhu slanja newslettera, i ne delimo je s trećim licima. Takođe, imaćete mogućnost da se u svakom trenutku odjavite sa liste za primanje newslettera.

Kontakt Informacije

Ako nas kontaktirate putem e-maila ili telefona koristeći informacije koje se nalaze na našoj veb stranici, možemo prikupiti vaše kontakt informacije kako bismo vam pružili odgovor ili rešili vaš zahtev.

Informacije o firmi

Naša firma, Philiadental , pridržava se svih relevantnih zakona o privatnosti u vezi s prikupljanjem, upotrebom i čuvanjem ličnih podataka.

Kolačići

Kolačići su informacioni paketi koji se čuvaju na vašem elektronskom uređaju prilikom posete sajtovima. Njihova svrha je pružanje podataka o korisničkom iskustvu tokom vaše posete sajtu.

Kao i mnogi sajtovi, koristimo kolačiće radi unapređenja sajta i marketinških kampanja. Možete podesiti svoj pretraživač da odbije sve kolačiće ili da vas obavesti kada vam se šalje kolačić, a takođe ih možete i obrisati u bilo kom trenutku sa vašeg uređaja. Ovaj proces, međutim, može uticati na funkcionalnost određenih delova sajta.

Prava korisnika

Imate pravo na pristup, ispravku, brisanje ili prenos vaših ličnih podataka koje smo prikupili. Takođe možete povući pristanak za obradu vaših podataka u bilo kom trenutku. Za sva pitanja ili zahteve u vezi s vašim podacima, obratite se na info@philiadental.com.

Izmene politike privatnosti

Zadržavamo pravo da ažuriramo ovu politiku privatnosti kako bismo odražavali promene u našim praksama ili relevantnim zakonima. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, stoga je preporučljivo redovno proveravati.

Kontakt

Ako imate pitanja ili primedbe u vezi s ovom politikom privatnosti, molimo vas da nas kontaktirate na info@philiadental.com.

Podaci o firmi

Poslovno ime: Petar Aleksić pr Opšta ordinacija dentalne medicine PHILIA DENTAL Beograd

PIB: 113161775
MB: 66622738