Usluge koje pruža philia dental ordinacija

Stomatološke usluge

U našoj stomatološkoj ordinaciji pružamo širok spektar stomatoloških usluga i savremenih terapija koje su od vitalnog značaja za održavanje zdravog i lepog osmeha i Vašeg fizičkog i emocionalnog zdravlja. Naš tim sa ponosom nudi sve stomatološke usluge koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe svakog pacijenta. Naša preventivna nega obuhvata redovne preglede, čišćenja i tretmane fluorom kako bi se sprečio karijes i bolesti desni, održavajući Vaše zube i desni godinama zdravim.

Oralna hirurgija i protetika su usluge za koje nam se pacijenti najčešće obraćaju. Naš tim oralnih hirurga pruža sve vrste hirurških intervencija, dok protetika zahteva pregled pacijenta kako bi se utvrdilo koje rešenje najbolje odgovara njihovim potrebama. Trudimo se da pacijentima pružimo najbolje rešenje kako bi sačuvali svoje zube i opšte zdravlje. Paradontologija je takođe čest problem i preporučuje se njeno lečenje što je pre moguće kako bi se sprečilo dalje oštećenje zuba.

Rano otkrivanje karijesa je najvažnije jer je tada najlakše sprečiti njegovo širenje i oštećenje zuba. Zbog toga je važno da redovno dolazite na preglede u našu stomatološku ordinaciju kako biste utvrdili problem i kako bismo Vam pružili najbolje rešenje za njega.

Ako imate bilo kakvih nedoumica, pošaljite nam poruku i naš lekar će vas pozvati. Vaše poverenje i redovne provere Vam omogućavaju da se osećate bezbedno i udobno.

Bezmentalne krunice

Bezmetalne krunice

Implanti za zube

Zubni implanti

Fasete za zube

Fasete

Zubni mostovi

Mostovi

Fiksne proteze za zube

Fiksne proteze

Parodontologija bolesti i lecenje slika

Parodontologija

<